5 energiansäästövinkkeiä kesämökille!

Energiansäästö ja fiksu kuluttaminen ovat nykypäivää. Moni viettää joulun aikaa kesämökeillä, joten muutama energiavinkki myös mökkielämään auttaa säästämään paitsi luontoa, myös rahaa. Moni vinkeistä toimii yhtä lailla myös kotonasi, joten tässä helppo tarkistuslista omaan kotiisi:

  • Sähkölaitteiden ympärillä on hyvä olla tarpeeksi tilaa ilman kiertoa varten. Muutoin laitteiden sähkönkulutus voi moninkertaistua!
  • Sopiva sisälämpötila on noin 20 astetta. Moni vilukissa saattaa tätä vinkkiä kavahtaa, mutta lompakko kiittää, sillä 1 asteen laskeminen säästää noin 5% lämmityskuluissa!
  • Valaistus kannattaa olla paitsi tunnelmallinen, myös ekologinen: energiansäästölamput kuluttavat sähköä vain murto-osan hehkulamppuihin verrattuna.
  • Ilmalämpöpumppu on fiksun kuluttajan valita: se paitsi säästää energiakuluissa, myös viilentää mukavasti kesähelteillä!
  • Jos mökkisi on sähkötön, harkitse aurinkopaneelin hankkimista.

 

Edellisten lisäksi kannattaa pitää huolta siitä, että maksat sähköstäsi kilpailukykyisen hinnan. Erinomaisen tarjouksen niin mökki- kuin kotisähköstä saat erimerkiksi Loisteelta!

Kirjoittaja


 
Loiste Oy

Loiste Oy
Loisteella on noin 200 000 asiakasta ja se kuuluu suurimpien sähkönmyyjien joukkoon. 100 % suomalainen Loiste toimii energia-alan kaikilla sektoreilla ja pyrkii edistämään kilpailua niin sähkön myynnissä kuin tuotannossa. Loiste haluaa tarjota erinomaista asiakaspalvelua ja 8/10 asiakkaastamme onkin niin tyytyväisiä, että suosittelee meitä. Aktivoimme kotitalouksia ja yrityksiä edellyttämään energiayhtiöltään parempia tuotteita ja palveluja.