Nämä puutteet harmittavat niin myyjiä kuin ostajia

Löydä sähkömies –palvelun vuosittain kuluttajien keskuudessa teettämä tutkimus* indikoi vilkasta kysyntää sähköasennuspalveluille. Lähes joka neljäs eli 24 % vastaajista kertoo aikovansa lähivuosina teettää kotiinsa uusia tai korjauttaa olemassa olevia sähköistyksiä.
Tutkimuksen mukaan harmittavimpia asioita ovat pistorasioiden liian vähäinen määrä, puutteellinen valaistus, yleisesti ottaen vanhentunut sähköistys sekä TV-kanavien huono näkyvyys.
Suomen taloudessa pilkahtelee elpymisen merkkejä sieltä täältä ja se näkynee myös kuluttajien rohkeudessa satsata kotien ja vapaa-ajan asuntojen parempaan toimivuuteen. Näin asuntokaupassakin usein silmätikuiksi nousevia rikkinäisiä valokytkimiä ja pistorasioita saadaan toivon mukaan korjattua jo ennen myyntiin ryhtymistä.
Lähialueen sähköasentaja löytyy helposti sähköistysalan yhteisestä palvelusta www.löydäsähkömies.fi
www.löydäsähkömies.fi on sähköistysalan järjestöjen perustama palvelu, jossa on valtakunnallinen asentajahaku ja runsaasti informaatiota sähköistyksestä.
*Taloustutkimus Telebus 04/2016, N=1012, virhemarginaali +-2,5 %
Kuvat: Anne Yrjänä / Sähköinfo Oy

Kirjoittaja

Löydä Sähkömies

Löydä Sähkömies
www.löydäsähkömies.fi on sähköistysalan yhteinen verkkopalvelu, joka auttaa löytämään ammattitaitoisen sähköasentajan omalta paikkakunnalta. Tavoitteena on parantaa sähköturvallisuutta, energiatehokkuutta ja asumismukavuutta.

 
Stul ry

Stul ry
STUL on sähköisen talotekniikan asiantuntija, edunvalvoja, vahva vaikuttaja ja johtava tiedon tuottaja. Liiton yli 3 000 jäsenyritystä rakentavat ja pitävät kunnossa sähkö- ja televerkot ja huolehtivat siitä, että kaikki toimii - valaistus, lämmitys, tietoliikenneyhteydet, antennit, hissit, turvajärjestelmät, koneet - kotona, työpaikalla, julkisissa tiloissa ja ulkona. STUL välittää ammattitietoa jäsenyrityksille ja koko sähköalalle ja jakaa tietoa myös pienrakentajille, kiinteistö- ja rakentamisalalle ja alan koulutukseen hakeutuville nuorille.