Stailauksesta varastoon

Olet ehkä käynyt asuntoesittelyssä ja ihmetellyt, miten asunto saadaan näyttämään siltä, että kaikille tavaroille löytyy oma paikkansa eikä mitään ole liikaa. Kaapit ja varastotilat ovat hyvässä järjestyksessä. Koko talo huokuu harmoniaa ja rauhaa. Täällä olisi mukava asua!

Näyttää aivan erilaiselta kuin omassa kodissa, jossa siivouksen jälkeen hetken aikaa näyttää, että nyt uskaltaa kutsua vieraita ja vain toivoa etteivät he kurkistele tavaraa pursuaviin kaappeihin tai ettei illan aikana tule tarvetta kaivaa kaapista jotain esiin. Onko niin, että asuntoja myyvillä ihmisillä on vain ne tavarat, mitkä ovat esillä – eikä muuta? Vai olisiko asunto stailattu?

Stailaus on trendikästä ja jotakuta se saattaa jopa ärsyttää, mutta kun asunnon myynti tulee ajankohtaiseksi se kannattaa stailata! Ammattijärjestäjien mukaan stailauksen yksi tavoite on antaa ostajaehdokkaan ajatuksille ja unelmille tilaa. On tutkittu, että hyvin stailattu asunto menee helpommin ja paremmalla hinnalla kaupaksi, kuin asunto, jota ei ole lainkaan stailattu.

Tarvitaanko sitten asunnon stailaamiseen ulkopuolista apua? Ei välttämättä. Teet helposti asuntosi houkuttelevaksi luomalla mielikuvaa tilasta, valosta ja järjestyksestä. Tämä onnistuu keräämällä kaikki ylimääräiset tavarat sekä huonekalut ja viet ne asunnon myynnin ajaksi vuokrattavaan pienvarastoon. Jo näin pienellä vaivalla saat asuntosi myyntikuntoon.

 

Kirjoittaja

Markus Liukkonen

Markus Liukkonen
Kirjoittaja työskentelee Cityvarastolla markkinointipäällikkönä. Markkinoinnin lisäksi Markus osallistuu myyntiin ja hänellä on vankka kokemus pienvarastoasiakkaiden erilaisista tarpeista.

 
Cityvarasto Oy

Cityvarasto Oy
Vuonna 1999 perustettu Cityvarasto Oy on Suomen johtava valtakunnallinen pienvarastoja vuokraava yritys. Tarjoamme valtakunnallisesti laadukkaita pienvarastopalveluita mitä moninaisimpiin tarpeisiin sekä varastointia tukevia lisäpalveluja siten, että ne ovat Sinun saatavissa mahdollisimman läheltä ja joustavasti.