Turvallisuutta mobiilisti

Lähes kaikissa uusissa hälytinjärjestelmissä on mahdollisuus käyttää palvelua myös mobiilisti iPhone tai Android-puhelimilla. Etä- ja mobiilikäyttö vapauttaa käyttäjän laitteen sijaintipaikasta ja mahdollistaa laitteen käytön uudella tavalla.

Enää sinun ei siis tarvitse kääntyä takaisin tai soittaa naapuria tarkistamaan, laitoitko matkalle lähtiessäsi hälyt päälle. Riittää, kun kirjaudut tunnuksillasi palveluun netin tai puhelinsovelluksen kautta – samalla voit luonnollisesti kytkeä hälytyksen päälle, jos olit unohtanut tehdä sen.

Pystyt myös kytkemään halutessasi jonkin tietyn tunnistimen pois päältä, tai muokkaamaan, kenelle helmi2ilmoitukset laitteen päälle- ja poiskytkennöistä lähetetään. Esimerkiksi vanhemmat voivat saada ilmoituksen, kun lapsi lähtee kouluun ja palaa kotiin.

Palveluntuottaja puolestaan hyötyy, kun monet päivityksiin, huoltoihin ja tarkistuksiin liittyvät toimenpiteet voidaan suorittaa etäyhteydellä, mikä tekee asioiden hoidosta nopeampaa ja joustavampaa. Asioita voidaan hoitaa silloinkin, kun asiakas ei ole paikalla.

Tekniikka on tehty helpottamaan ihmisen elämää monella tapaa. Sama tarkoitus on myös turvalaitteiden teknisessä kehityksessä. Kaiken teknologian keskellä on kuitenkin tärkeää muistaa miksi turvajärjestelmä kotiin on hankittu – halutaan tuntea olo turvalliseksi.

Turvallisuudentunne omassa kodissaan on yksi ihmisen perusoikeuksista.

Kirjoittaja

Kari Tenhunen

Kari Tenhunen
Olen ollut turvallisuusalalla yli 10 vuotta. Tuona aikana olen ollut rakentamassa turvallisuuspalveluita sekä -järjestelmiä kotitalouksille. G4S:n palveluksessa olen ollut vuodesta 2008 lähtien mm. rakentamassa nykyistä G4S Kotiturva palveluamme. Tänä aikana olemme saavuttaneet merkittävän aseman kuluttajamarkkinoilla.

 
G4S Suomi

G4S Suomi
G4S Suomi tuottaa laajat turvallisuuden ja rahahuollon palvelut yksityisen ja julkisen sektorin sekä kotitalouksien tarpeisiin noin 2000 työntekijän voimin. Olemme osa kansainvälistä G4S –konsernia, joka toimii yli 120 maassa työllistäen yli 618 000 henkilöä. G4S Kotiturva on kotitalouksille suuntaamamme palvelu, joka suojelee kotiasi murroilta, tulipaloilta ja vesivahingoilta. Tutustu tarkemmin osoitteissa G4S.fi ja Kotiturva.fi