Valitsisitko sittenkin vihreää sähköä?

Aina vaan useampi meistä kilpailuttaa sähkösopimustaan. Jollekulle merkittävin kilpailutekijä on hinta, toiselle hinnan ohella ratkaisevaa on tapa, jolla sähkö on tuotettu. Toisin sanoen sähkön alkuperä. Nykyään jokainen kuluttaja voi valita halutessaan ekologisen vaihtoehdon perinteisten rinnalla. Mikset siis tekisi arkista ekotekoa? Sähköntuotanto, kuten muidenkin tuotteiden ja palveluiden tuotanto, kuluttaa luonnonvaroja ja tuottaa päästöjä. Valitsemalla vihreän sähkön voit vähentää käyttämäsi sähkön päästöjä ja ympäristövaikutuksia. Vihreän sähkösopimuksen teet yhtä vaivattomasti kuin muutkin, vain muutamassa minuutissa.

Sähköä tuotetaan Suomessa monipuolisesti erilaisilla energianlähteillä ja eri tuotantotavoilla. Tärkeimpiä tuotantotapoja ovat vesivoima, ydinvoima, fossiiliset polttoaineet (kivihiili, turve, maakaasu), puuperäiset polttoaineet (esimerkiksi hake ja biomassa) ja tuulivoima. Tulevaisuuden luonnonvarojen ja ilmaston kannalta on tärkeää energiaa tuottaminen kestävällä tavalla siten, että ympäristövaikutukset ovat minimoidaan.

Niin kotitalouksilla kuin yrityksillä on mahdollisuus valita käyttämänsä sähkön tuotantotapa. Loisteelta saat energiaa, joka on tuotettu puhtaasti uusiutuvilla energialähteillä. Loisteen valikoimassa oleva vihreä sähkö on nimeltään Loiste Puhdas ja sillä on alkuperätakuu. Alkuperätakuu eli Guarantee of origin on todistus siitä, että Loiste Puhdas on tuotettu vain uusiutuvilla energialähteillä. Loiste Puhtaan tuotantotapoina on tuulivoimaa, vesivoimaa ja bioenergiaa.

Valitsemalla Loiste Puhtaan voit helposti tehdä päivittäisen elämän helpon ekoteon ja vaikuttaa siihen, millaisiin energiantuotantotapoihin tulevaisuudessa panostetaan. Luonnollisesti, mitä enemmän vihreää sähköä kulutetaan, sitä enemmän vihreää sähköä tuotetaan. Loiste Puhdasta voi ostaa kaikkialla Suomeen (pois lukien Ahvenanmaa). Lue lisää Loiste Puhtaasta ja valitse vihreän sähkön jo tänään.

Kirjoittaja


 
Loiste Oy

Loiste Oy
Loisteella on noin 200 000 asiakasta ja se kuuluu suurimpien sähkönmyyjien joukkoon. 100 % suomalainen Loiste toimii energia-alan kaikilla sektoreilla ja pyrkii edistämään kilpailua niin sähkön myynnissä kuin tuotannossa. Loiste haluaa tarjota erinomaista asiakaspalvelua ja 8/10 asiakkaastamme onkin niin tyytyväisiä, että suosittelee meitä. Aktivoimme kotitalouksia ja yrityksiä edellyttämään energiayhtiöltään parempia tuotteita ja palveluja.