Sähkön kilpailutus

Helppohinnan sähkön kilpailutus kestää keskimäärin 6 minuuttia!
Käyttäjämme säästävät kilpailuttumalla keskimäärin 107€/vuosi!

tai arvioi liu'uttamalla

Arvioitu vuosikulutus (kWh)
8000 kWh

Viisi vinkkiä vesivahinkojen välttämiseksi

Aurinko lämmittää jo mukavasti ja kadut kuivuvat hyvää vauhtia. Kevät tuo mukanaan myös sulamisvedet ja lämpötilojen vaihtelut, jotka aiheuttavat usein kosteusongelmia niin talon rakenteissa kuin sisätiloissakin.

Veden aiheuttamat vahingot voivat laajentua huomaamatta pitkänkin ajan. Jos vesivuotoa ei havaita ajoissa, siitä saattaa aiheutua suuria kustannuksia ja arjen hankaloitumista. Finanssialan keskusliiton mukaan vakuutusyhtiöt maksavat vuosittain korvauksia yli 36 000 vesivahingosta. Korvausten yhteissumma on noin 157 miljoonaa euroa ja keskivahingon hinta kasvaa jatkuvasti.

Siksi onkin hyvä varautua huomaamaan mahdolliset vesivahingot ajoissa. Usein siihen ei vaadita kuin omaa huolellisuutta ja oikeat toimenpiiteet. Lisäksi voi käyttää apuna uusinta tekniikkaa, kuten hälytysjärjestelmään yhdistettyä vesi- ja vuotovahtia.

Verisuren teknisenä asiantuntijana testaan ja käytän tuotteitamme myös kotioloissa. Vesi- ja vuotovahdin olen esimerkiksi sijoittanut allaskaapin pohjalle ja vahdin tunnistukaapeli on viety astianpesukoneen alle. Eikä tietenkään kannata unohtaa sulkea astianpesukoneen hanaa aina käytön jälkeen. Ja jos homman haluaa vielä tuplavarmistaa, koneen voi liittää etäohjattavaan älypistorasiaan ja näin varmistaa, että virta on varmasti pois päältä.

Verisuren viisi vinkkiä vesivahinkojan välttämiseksi

• Tarkista yleisimmät vesivahinkojen riskipaikat: tiskialtaan, astianpesukoneen ja jääkaapin alustat. Muista tarkistaa myös kalusteiden kunto, sillä turvonneet rungot ja hyllylevyt ovat usein merkki vesivuodosta.

• Tarkista talotekniikka: lämminvesivaraajan, jakotukin ja putkiliitosten ympäristö sekä kellaritilojen yleinen kunto.

• Muista sulkea pesukoneiden vesihanat tai katkaista vedentulo pääsulusta kokonaan, jos olet pitempään poissa kotoa.

• Tarkista lattiakaivot ja viemärit säännöllisesti parin kuukauden välein, sillä tukos voi liikkeelle lähtiessään aiheuttaa ongelmia putkistossa.

• Hanki Verisuren hälytysjärjestelmä, johon on yhdistetty vesi- ja vuotovahti. Se valvoo vesivahinkojen riskipaikkoja puolestasi ympäri vuorokauden ja voit sijoittaa sen hankalasti tarkistettaviin paikkoihin, kuten tiskialtaan kaapin alle tai jääkaapin taakse.

Tiesitkö, että Verisuren hälytysjärjestelmässä on mukana vesi- ja vuotovahti, joka vuodon havaittuaan lähettää sinulle viestin mobiilisovelluksen kautta ja tiedon hälytyskeskukseen, jotta päivystäjä voi ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin.

Jätä kommentti