24 Housing Oy LKV Espoo Leppävaara

Asiakasarvio

Palautekeskiarvo

Läkkisepänkuja 4 A 2
02650, Espoo

Avoinna
ma-to klo 10-17
pe klo 10-14

Välityspalkkioprosentti
Neuvoteltavissa

Hinta-arviosta kaikki alkaa:
Pätevä hinta-arvio antaa raamit uusille unelmille. Oikea hinta on asunnonmyynnissä tärkeä. Paikallistuntemukseen ja toteutuneisiin kauppoihin perustuva hinta antaa parhaan tuloksen myyjälle ja ostajalle varmuuden päätöksestään. Kun asunnon hinta on kohdallaan on myyntiaika kohtuullinen. Et sitoudu mihinkään pyytäessäsi hinta-arviota meiltä.

Paikallisuus valttina:
Paikallinen edustaja tuntee parhaiten juuri oman alueesi. Hän pystyy esittelemään asunnon ja sen ympäristön luotettavasti. Ostajalle on tärkeä tietää palveluista, kouluista ja alueen kehittämissuunnitelmista. Usein samalla alueella halutaan muuttaa tämänhetkiseen elämäntilanteeseen paremmin sopivaan asuntoon, jolloin paikallinen edustaja voi löytää ostajan läheltä.

Oma välittäjä käytössä:
Kun teet toimeksiannon kanssamme, saat oman välittäjän käyttöösi. Olet tekemisissä ihmisen kanssa, joka vastaa koko myyntiprosessista. Hän tietää miten myynti edistyy, välittää ostotarjoukset, sopii esittelyt ja muut myyntiin liittyvät asiat. Olet jatkuvasti ajan tasalla. Markkinoinnissa koko 24 Housing ketju on palveluksessasi. Onnistunut asuntokauppa on monen osan summa. 24 Housing osaa asuntokaupan koukerot niin, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä.

24 Housing on riippumaton:
24 Housing on pankeista ja rakennusliikkeistä riippumaton yksityinen välittäjä. Puolueeton välittäjä toimii aina asiakkaansa parhaaksi. Yrittäjähenkinen ote tuo tuloksia.

Mainonta

  • Etuovi
  • Jokakoti
  • Oikotie
  • Sanomalehdet
  • Omat kotisivut

Tutustu välittäjiimme ja heidän arvioihinsa

Teresia Poola

Tehtävä

Alue-edustaja


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Omakotitalot, Sijoitusasunnot


Kokemus alalla

10v 9kk


Koulutus:

KED


Kielitaito

Suomi, Englanti


Toimialue

Pääkaupunkiseutu

Olen ahkera, myyntihenkinen ja luotettava. Aito kiinnostus asiakkaista ja heidän tarpeistaan tekevät minusta erinomais ... en myyjän ja asiakaspalvelijan. Rakastan työtäni, koska saan työskennellä erilaisten ihmisten kanssa, auttaa ja olla mukana heille tärkeissä asioissa, sekä kokea onnistumisia heidän kanssaan. Asiakas on minulle tärkeä henkilö, eikä vain numero muiden joukossa. Ota yhteyttä, ja tehdään Sinullekin onnistunut asuntokauppa! Palvelen mielelläni niin suomen kuin englannin kielellä.

Juha Mäenpää

Tehtävä

Alue-edustaja


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Omakotitalot, Sijoitusasunnot


Kokemus alalla

17v 11kk


Kielitaito

Suomi, Englanti


Toimialue

Pääkaupunkiseutu,Lohja, Siuntio

Jarkko Haikarainen

Tehtävä

Toimitilat ja uudiskohteet


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Loma-asunnot, Toimitilat


Kokemus alalla

16v 9kk


Koulutus:

LKV


Kielitaito

Suomi, Englanti


Toimialue

Pääkaupunkiseutu

Mainostaminen MyyAsuntoni.fi-verkkopalvelussa

Katso hinnasto TÄSTÄ ja varaa oma paikkasi soittamalla myyntipäällikkö Toni Ristimäelle 044-9706690 /[email protected] tai toimitusjohtaja Jussi Hietarannnalle 040-7368747 / [email protected].