MyyAsuntoni.fi on ilmainen palvelu kiinteistönvälittäjien vertailuun ja tarjouspyynnön lähettämiseen!


myyasuntoni.fi palvelun esittely - Palvelussa voit vertailla kiinteistönvälittäjiä helposti ja lähettää haluamillesi kiinteistönvälittäjille tarjouspyynnön

Aloita tästä

MyyAsuntoni.fi:ssa voit vertailla alueesi kiinteistönvälittäjiä sekä lähettää tarjouspyynnön välityspalveluista itse valitsemillesi kiinteistönvälittäjille. 

1) KOKEMUS, KOULUTUS VAI JOTAIN MUUTA? SINÄ PÄÄTÄT!

Palvelussa pääset vertailemaan oman alueesi kiinteistönvälittäjiä omilla hakuehdoillasi. Saat itse päättää, etsitkö kokenutta, koulutettua tai muulla tavalla vakuuttavaa välittäjää. Kun olet löytänyt sinulle sopivat kiinteistönvälittäjät, voit lähettää heille kaikille tarjouspyynnön yhdellä napin painalluksella! Voit jättää tarjouspyynnön valintasi mukaan 1-4 välittäjälle.

2) KAIKKI YHDESSÄ PALVELUSSA!

MyyAsuntoni.fi on "kiinteistönvälittäjien hotels.com"! Ainoastaan itse valitsemasi kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä ja voit pyytää ilmaisen arvion asunnostasi. Palvelua käyttämällä säästät aikaa ja vaivaa voidessasi tutustua välittäjiin yhdessä palvelussa helposti ja vaivattomasti.

3) VERTAILUKELPOISET TIEDOT KIINTEISTÖNVÄLITTÄJISTÄ!

Palvelu korostaa välittäjien osaamista ja ammattitaitoa. Kaikista välittäjistä on tarjolla samat, runsaat ja vertailukelpoiset tiedot. Pian tulet löytämään palvelusta myös puolueettomia arvioita kiinteistönvälittäjien palvelun laadusta.

4) EI REKISTERÖITYMISTÄ!

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Sinun ei tarvitse rekisteröityä eikä yhteystietojasi jaeta kolmansille osapuolille. Emme myöskään koskaan käytä yhteystietojasi markkinointitarkoituksiin. 

Aloita tästä

Mainostaminen MyyAsuntoni.fi-verkkopalvelussa

Katso hinnasto TÄSTÄ ja varaa oma paikkasi soittamalla myyntipäällikkö Toni Ristimäelle 044-9706690 /[email protected] tai toimitusjohtaja Jussi Hietarannnalle 040-7368747 / [email protected].