24 Housing Espoo Olari

Asiakasarvio

Palautekeskiarvo

Kuunkierros 1
02210, Espoo

Avoinna
ma-to 10-17
pe 10-14

Välityspalkkioprosentti
Neuvoteltavissa

Hinta-arviosta kaikki alkaa:
Pätevä hinta-arvio antaa raamit uusille unelmille. Oikea hinta on asunnonmyynnissä tärkeä. Paikallistuntemukseen ja toteutuneisiin kauppoihin perustuva hinta antaa parhaan tuloksen myyjälle ja ostajalle varmuuden päätöksestään. Kun asunnon hinta on kohdallaan on myyntiaika kohtuullinen. Et sitoudu mihinkään pyytäessäsi hinta-arviota meiltä.

Paikallisuus valttina:
Paikallinen edustaja tuntee parhaiten juuri oman alueesi. Hän pystyy esittelemään asunnon ja sen ympäristön luotettavasti.
Ostajalle on tärkeä tietää palveluista, kouluista ja alueen kehittämissuunnitelmista. Usein samalla alueella halutaan muuttaa tämänhetkiseen elämäntilanteeseen paremmin sopivaan asuntoon, jolloin paikallinen edustaja voi löytää ostajan läheltä.

Oma välittäjä käytössä:
Kun teet toimeksiannon kanssamme, saat oman välittäjän käyttöösi. Olet tekemisissä ihmisen kanssa, joka vastaa koko myyntiprosessista. Hän tietää miten myynti edistyy, välittää ostotarjoukset, sopii esittelyt ja muut myyntiin liittyvät asiat. Olet jatkuvasti ajan tasalla. Markkinoinnissa koko 24 Housing ketju on palveluksessasi. Onnistunut asuntokauppa on monen osan summa. 24 Housing osaa asuntokaupan koukerot niin, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä.

24 Housing on riippumaton:
24 Housing on pankeista ja rakennusliikkeistä riippumaton yksityinen välittäjä. Puolueeton välittäjä toimii aina asiakkaansa parhaaksi. Yrittäjähenkinen ote tuo tuloksia.

Lisäpalvelut

  • Remontointipalvelu

Mainonta

  • Etuovi
  • Jokakoti
  • Oikotie
  • Sanomalehdet
  • Omat kotisivut

Tutustu välittäjiimme ja heidän arvioihinsa

Leena Hyry

Tehtävä

Kiinteistönvälittäjä


Erikoisosaaminen

Loma-asunnot, Omakotitalot, Sijoitusasunnot


Kokemus alalla

13v 11kk


Koulutus:

LKV, KiAT


Kielitaito

Suomi


Toimialue

Pääkaupunkiseutu, Raasepori Mustio

Motto: Tämä työ on näytön paikka
Olen aktiivinen, luotettava ja monipuolinen kiinteistönvälittäjä. Minulla on k ... okemusta sekä huoneistojen, kiinteistöjen että lomakohteiden myynnistä. Myös uudiskohdekauppa ja yhteistyö rakentajan ja uudiskohdetta harkitsevan asiakkaan kanssa on tuttua. Kouluttautuminen erikoiskohteiden arviointiin on uusi mielenkiintoinen aluevaltaukseni. Välittäjän työ on haastavaa ja työssä täytyy olla ammattitaidon lisäksi taitoa kohdata vaikeissakin elämäntilanteissa oleva asiakas siten, että asiat saadaan rullaamaan eteenpäin kohti tavoitetta.
Jotta haastavasta työstä jaksaa joka päivä innostua, vastapainona on hyvä olla lepoa ja rentoa tekemistä: Harrastan moottoripyöräilyä, matkailua, lukemista, klassista musiikkia, taidenäyttelyjä ja järvimaiseman tuijottelua mökillä ja tietysti perheen kanssa puuhailua kotona, yleensä hyvän ruuan parissa.

Mainostaminen MyyAsuntoni.fi-verkkopalvelussa

Katso hinnasto TÄSTÄ ja varaa oma paikkasi soittamalla myyntipäällikkö Toni Ristimäelle 044-9706690 /[email protected] tai toimitusjohtaja Jussi Hietarannnalle 040-7368747 / [email protected].