24 Housing Espoo Olari

Asiakasarvio

Palautekeskiarvo

Kuunkierros 1
02210, Espoo

Avoinna
ma-to 10-17
pe 10-14

Välityspalkkioprosentti
Neuvoteltavissa

Hinta-arviosta kaikki alkaa:
Pätevä hinta-arvio antaa raamit uusille unelmille. Oikea hinta on asunnonmyynnissä tärkeä. Paikallistuntemukseen ja toteutuneisiin kauppoihin perustuva hinta antaa parhaan tuloksen myyjälle ja ostajalle varmuuden päätöksestään. Kun asunnon hinta on kohdallaan on myyntiaika kohtuullinen. Et sitoudu mihinkään pyytäessäsi hinta-arviota meiltä.

Paikallisuus valttina:
Paikallinen edustaja tuntee parhaiten juuri oman alueesi. Hän pystyy esittelemään asunnon ja sen ympäristön luotettavasti.
Ostajalle on tärkeä tietää palveluista, kouluista ja alueen kehittämissuunnitelmista. Usein samalla alueella halutaan muuttaa tämänhetkiseen elämäntilanteeseen paremmin sopivaan asuntoon, jolloin paikallinen edustaja voi löytää ostajan läheltä.

Oma välittäjä käytössä:
Kun teet toimeksiannon kanssamme, saat oman välittäjän käyttöösi. Olet tekemisissä ihmisen kanssa, joka vastaa koko myyntiprosessista. Hän tietää miten myynti edistyy, välittää ostotarjoukset, sopii esittelyt ja muut myyntiin liittyvät asiat. Olet jatkuvasti ajan tasalla. Markkinoinnissa koko 24 Housing ketju on palveluksessasi. Onnistunut asuntokauppa on monen osan summa. 24 Housing osaa asuntokaupan koukerot niin, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä.

24 Housing on riippumaton:
24 Housing on pankeista ja rakennusliikkeistä riippumaton yksityinen välittäjä. Puolueeton välittäjä toimii aina asiakkaansa parhaaksi. Yrittäjähenkinen ote tuo tuloksia.

Lisäpalvelut

  • Remontointipalvelu

Mainonta

  • Etuovi
  • Jokakoti
  • Oikotie
  • Sanomalehdet
  • Omat kotisivut

Tutustu välittäjiimme ja heidän arvioihinsa

Leena Hyry

Tehtävä

Kiinteistönvälittäjä


Erikoisosaaminen

Loma-asunnot, Omakotitalot, Sijoitusasunnot


Kokemus alalla

8v 4kk


Koulutus:

LKV, KiAT


Kielitaito

Suomi


Toimialue

Pääkaupunkiseutu, Raasepori Mustio

Motto: Tämä työ on näytön paikka
Olen aktiivinen, luotettava ja monipuolinen kiinteistönvälittäjä. Minulla on k ... okemusta sekä huoneistojen, kiinteistöjen että lomakohteiden myynnistä. Myös uudiskohdekauppa ja yhteistyö rakentajan ja uudiskohdetta harkitsevan asiakkaan kanssa on tuttua. Kouluttautuminen erikoiskohteiden arviointiin on uusi mielenkiintoinen aluevaltaukseni. Välittäjän työ on haastavaa ja työssä täytyy olla ammattitaidon lisäksi taitoa kohdata vaikeissakin elämäntilanteissa oleva asiakas siten, että asiat saadaan rullaamaan eteenpäin kohti tavoitetta.
Jotta haastavasta työstä jaksaa joka päivä innostua, vastapainona on hyvä olla lepoa ja rentoa tekemistä: Harrastan moottoripyöräilyä, matkailua, lukemista, klassista musiikkia, taidenäyttelyjä ja järvimaiseman tuijottelua mökillä ja tietysti perheen kanssa puuhailua kotona, yleensä hyvän ruuan parissa.
  BENCHMARKS  
Loading Time: Base Classes  0.0005
Controller Execution Time ( Content / Index )  0.0177
Total Execution Time  0.0183
  GET DATA  
$_GET['ajax']   1
  MEMORY USAGE  
729,464 bytes
  POST DATA  
No POST data exists
  URI STRING  
24-housing-espoo-olari
  CLASS/METHOD  
content/index
  DATABASE:  db   QUERIES: 6  (Hide)
0.0004   SELECT *
FROM (`content`)
WHERE `id` =  3134 
0.0053   SELECT *
FROM (`users`)
JOIN `flagON `flag`.`parent_uuid`=`users`.`user_id`
WHERE `deleted` =  0
AND `flag`.`value` =  '2422' 
0.0002   INSERT INTO `log(`action_id`, `data`, `user_id`) VALUES ('1''2422'0) 
0.0080   SELECT *
FROM (`content`)
WHERE `parent` =  '2422'
ORDER BY `order
0.0011   select avg(average_score) as avgsum(IF(rev_first_contact 0rev_first_contact0))/sum(IF(rev_first_contact 010)) as first_contactsum(IF(rev_prep 0rev_prep0))/sum(IF(rev_prep 010)) as prepsum(IF(rev_eval 0rev_eval0))/sum(IF(rev_eval 010)) as eval, sum(IF(rev_prof 0rev_prof0))/sum(IF(rev_prof 010)) as pofsum(IF(rev_reliab 0rev_reliab0))/sum(IF(rev_reliab 010)) as reliabsum(IF(rev_contact 0rev_contact0))/sum(IF(rev_contact 010)) as contactsum(IF(rev_pricing 0rev_pricing0))/sum(IF(rev_pricing 010)) as pricingsum(IF(rev_selltime 0rev_selltime0))/sum(IF(rev_selltime 010)) as selltimesum(IF(rev_overall 0rev_overall0))/sum(IF(rev_overall 010)) as overall from reviews where agency_id='2422' 
0.0003   select avg(average_score) as avgsum(IF(rev_first_contact 0rev_first_contact0))/sum(IF(rev_first_contact 010)) as first_contactsum(IF(rev_prep 0rev_prep0))/sum(IF(rev_prep 010)) as prepsum(IF(rev_eval 0rev_eval0))/sum(IF(rev_eval 010)) as eval, sum(IF(rev_prof 0rev_prof0))/sum(IF(rev_prof 010)) as pofsum(IF(rev_reliab 0rev_reliab0))/sum(IF(rev_reliab 010)) as reliabsum(IF(rev_contact 0rev_contact0))/sum(IF(rev_contact 010)) as contactsum(IF(rev_pricing 0rev_pricing0))/sum(IF(rev_pricing 010)) as pricingsum(IF(rev_selltime 0rev_selltime0))/sum(IF(rev_selltime 010)) as selltimesum(IF(rev_overall 0rev_overall0))/sum(IF(rev_overall 010)) as overall from reviews where realtor_id='5630' 
  HTTP HEADERS  (Show)
  SESSION DATA  (Show)
  CONFIG VARIABLES  (Show)