Family Ahlbäck LKV

Asiakasarvio

Palautekeskiarvo

Heino Kasken katu 4
00180, Helsinki

Välityspalkkioprosentti
Neuvoteltavissa

Perustettu
05/2007

Koska tunnemme kotomaamme Hangosta Nuorgamiin, myymme taloja, tiloja ja lomapaikkoja myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Hallitsemme erityisesti vaativien kiinteistöjen myynnin, myymme silti ilolla tavallisten ihmisten tavallisia koteja.

Katariina kuvaa kohteemme ammattilaisen ottein. Teemme kaikista kohteista nelisivuisen väriesitteen. Kohteemme ovat esillä Etuovella, Oikotiellä, Jokakoti.fi –sivuilla ja kotisivuillamme. Mainostamme Helsingin Sanomissa, sen erillisessä Asunto-liitteessä, Asuntomedia-lehdessä, Hufvudstadsbladetissa, Kauppalehdessä, Arvoasunto-lehdessä sekä kaupunginosa- ja paikallislehdissä. Lisäksi käytämme nykyaikaisia markkinointivälineitä kuten Facebook, Twitter jne.

Olemme mukana vahvasti myös radiomainonnassa ja persoonalliset hyvä mielen mainosspottimme ilostuttivat kuulijoita Iskelmäradiossa, Voicella ja Suomi-Popilla viime vuonna.

Lisäpalvelut

 • Stailauspalvelu
 • Remontointipalvelu
 • Pihasuunnittelu
 • Muuttopalvelu
 • Lakimiespalvelut
 • Ammattivalokuvaaja
 • Kuntotarkastus
 • Perintöasiat

Mainonta

 • Etuovi
 • Jokakoti
 • Oikotie
 • Sanomalehdet
 • Omat kotisivut

Tutustu välittäjiimme ja heidän arvioihinsa

Leena Ahlbäck

Tehtävä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Loma-asunnot, Omakotitalot


Kokemus alalla

43v 11kk


Koulutus:

LKV, KiAT


Kielitaito

Suomi, Ruotsi, Englanti, Saksa


Toimialue

Uusimaa

Leena on ”kaikkien välittäjien äiti”, joka on tehnyt parhaan tuloksen kaikissa työskentelemissään yrityksissä ... . Hän on moneen kertaan palkittu intomielinen kaupantekijä ja ihmisten ymmärtäjä. Leena omaa laajan paikallistuntemuksen kotimaastamme sen ristiin rastiin kiertäneenä. Matkailu maailmalla ja asuminen ulkomailla antavat hyvän pohjan asiakaspalveluun myös ruotsin, norjan, englannin ja saksan kielillä. Monipuoliset harrastukset, luottamustoimet, verkostot ja kontaktipinta, joiden kautta Leena tunnetaan ja joiden kautta asuntoja kysytään ja kaupataan tarkoittavat myös asunnon myyjälle huikeaa valmista ostajakuntaa ja Leenalla on kaupungin lyhimmät myyntiajat.

Arja Toiviainen

Tehtävä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM, KiAT


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Omakotitalot, Sijoitusasunnot


Kokemus alalla

15v 11kk


Koulutus:

LKV, KiAT


Kielitaito

Suomi, Ruotsi, Englanti, Saksa


Toimialue

Uusimaa

Arja tekee työtä intohimolla, sydämellä ja luovuudella. Hän on iloinen, empaattinen ja energinen kiinteistöalan am ... mattilainen. Persoonallisuustesti kertoi Arjasta muun muassa seuraavaa: analyyttinen - asiantunteva - pitkäjännitteinen – huomiokykyinen - oivaltava – tarkka.

Arja on suorittanut Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT) ja LKV-tutkinnon, ja tekee työnsä tarkasti, kiinteistölainsäädännön ja hyvän välitystavan mukaisesti. Kiinteistöalan koulutus antaa hyvän pohjan suunnitella asiakkaan koko asunnonvaihtoprosessi huolellisesti. Arjan puoleen voi kääntyä myös esim. kuolinpesän asunto-omaisuuden myynnissä.

Koti on omistajalleen tärkeä ja Arjalle on kunnia-asia olla sen myynnissä mukana. Asiat on hoidettu hyvin, kun aikaisemmat asiakkaat soittavat asuntoasioissa uudelleen ja suosittelevat Arjaa myös ystävilleen ja sukulaisilleen.

Arja tekee kaiken hieman paremmin kuin muut, jotta tuloksena olisi mahdollisimman hyvä hinta asunnosta:
- asunnon laaja markkinoint netissä: Oikotie, Etuovi, Jokakoti
- lehtimainonta: Helsingin Sanomat
- tyhjän asunnon stailaus (verhot, matot, sänky kauniisti pedattuna, kukat)
- asunnon kuvat ottaa ammattivalokuvaaja
- ostajien välille pyritään saamaan kilpailutilanne - mitä useampia ostotarjouksia saadaan, sen parempi myyntihinta!

Arja osallistui Suomen ensimmäisten välittäjien joukossa asiakaskokemusten jatkuvan seurannan pilottiin alkuvuodesta 2014. Tulokset olivat loistavat - saat niitä Arjalta nähtäväksi.

Valitse Arja asuntosi välittäjäksi, niin tiedät saavasi asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan!

Katariina Ahlbäck

Tehtävä

Yrittäjä, LKV, KiAT


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Omakotitalot, Sijoitusasunnot


Kokemus alalla

16v 6kk


Koulutus:

LKV, KiAT


Kielitaito

Suomi, Ruotsi, Englanti


Toimialue

Uusimaa

Mainostaminen MyyAsuntoni.fi-verkkopalvelussa

Katso hinnasto TÄSTÄ ja varaa oma paikkasi soittamalla myyntipäällikkö Toni Ristimäelle 044-9706690 /[email protected] tai toimitusjohtaja Jussi Hietarannnalle 040-7368747 / [email protected].