Finkey Oy LKV

Asiakasarvio

Palautekeskiarvo

Mannerheiminkatu 15
15100, Lahti

Välityspalkkioprosentti
2,5-8 %

Perustettu
07/2009

Janne Kyllösellä on kokemusta yrittäjänä Suomessa vuodesta 1987 sekä Venäjällä ja venäläisten yhteistyökumppaneiden kanssa vuodesta 1994 alkaen. Hänen johtamiensa yritysten toimialoja ovat olleet toimistotekniikka, huonekalut, internet ja markkinointi. Jokaisessa yrityksessä keskeisenä tehtävänä on ollut liiketoiminnan ja myynnin voimakas kehittäminen.

* Yritys on perustettu heinäkuussa 2009 Lahteen. Yhtiön omistajina olivat aluksi Janne Kyllönen ja Vladimir Semenovin perhe. Aluksi toiminnan pääpaino oli venäläisten yrittäjien auttamisessa Suomessa: yritysten ja tonttien ostaminen, yritysten perustaminen, omakotitalojen rakennuttaminen sekä muu niihin liittyvä neuvonta ja konsultointi.
* Vuonna 2010 Finkey Oy merkittiin aluehallintoviraston välitysliikerekisteriin ja niin meistä tuli laillistettu kiinteistönvälitysliike (LKV). Pääasiallisena asiakaskuntana olivat edelleen ostajana tai myyjänä venäjänkieliset asiakkaat, jotka asuvat Suomessa tai Venäjällä. Kiinteistönvälityksessä panostamme enemmän palvelun laatuun kuin myytyjen kohteiden määrään.
* Vuonna 2012 kiinteistönvälitystoimintamme aktivoitui entisestään, kun kokenut lahtelainen välittäjä Tapio Riihimäki aloitti meillä kiinteistökonsulttina, joka hoitaa kohteita useiden miljoonien eurojen arvoisista liikekiinteistöistä edullisempiin laatukohteisiin.
* Tammikuusta 2014 alkaen Janne Kyllönen on toiminut osapäiväisesti myös Hämeen Venäjän-kaupan kilta ry:n puheenjohtajana ja konsulttina. Toimenkuvaan kuuluu yritysten auttaminen Venäjän markkinoille

Lisäpalvelut

  • Stailauspalvelu
  • Hiljainen myynti

Mainonta

  • Etuovi
  • Jokakoti
  • Sanomalehdet
  • Omat kotisivut

Tutustu välittäjiimme ja heidän arvioihinsa

Janne Kyllönen

Tehtävä

Kiinteistönvälittäjä, yrittäjä


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Omakotitalot, Sijoitusasunnot


Kokemus alalla

16v 4kk


Koulutus:

LKV, KiAT


Kielitaito

Suomi, Englanti, Venäjä


Toimialue

Päijät-Häme

Minulla on pitkä kokemus myymisestä ja sijoittamisesta kiinteistöalalla. Puhun sujuvasti myös venäjää ja sen avul ... la olen myynyt myös useita arvo-kohteita venäläisille. Kokeneena yrittäjänä osaan käyttää keskustelussa oikean hetken ja ehdottaa kauppojen tekemistä sopivasti - tämä tuo tuloksia!

Tapio Riihimäki

Tehtävä

Kiinteistökonsultti


Erikoisosaaminen

Loma-asunnot, Omakotitalot, Sijoitusasunnot


Kokemus alalla

27v 0kk


Kielitaito

Suomi


Toimialue

Päijät-Häme, Uusimaa

Olen toiminut yrittäjänä alalla jo pitkään. 2000- luvun alkuvuodet toimin Helsingissä ja Lahdessa yhtä aikaa, jot ... en tunnen pääkaupunkiseudun asuntomarkkinoita hyvin. Tältä ajalta on peräisin hyvin toimiva asiamiesverkostoni, joka auttaa asiakkaiden hankinnassa koko eteläisen Suomen alueella. Välityspalkkion neuvottelen asiakkaan kanssa aina yksilöllisesti. Yrittäjänä pyrin aina tehokkaisiin ja luoviin ratkaisuihin.

Mainostaminen MyyAsuntoni.fi-verkkopalvelussa

Katso hinnasto TÄSTÄ ja varaa oma paikkasi soittamalla myyntipäällikkö Toni Ristimäelle 044-9706690 /[email protected] tai toimitusjohtaja Jussi Hietarannnalle 040-7368747 / [email protected].