Asuntomesta Oy LKV

Asiakasarvio

Palautekeskiarvo

Pormestarinkatu 6
53100, Lappeenranta

Avoinna
Toimistomme avoinna ma-pe 10-16 ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Puhelimitse voit tavoitella milloin vain.

Välityspalkkioprosentti
Neuvoteltavissa

Perustettu
04/2005

Asuntomesta Oy LKV on vuonna 2005 perustettu perheyritys, joka syntyi asiakaslähtöisyydestä, arvoista ja halusta kyetä tarjoamaan palvelua juuri kunkin asiakkaan tarpeen mukaan. Olemme yksityinen, hyvää välitystapaa noudattava kiinteistönvälitysliike ja meillä on käytössämme faktatiedot kauppahinnoista ja myyntiajoista, joiden avulla suunnittelemme yhdessä asuntonne myynti- ja markkinointiprosessin.

Lisäpalvelut

  • Ammattivalokuvaaja
  • Hiljainen myynti

Mainonta

  • Etuovi
  • Oikotie
  • Sanomalehdet
  • Omat kotisivut

Tutustu välittäjiimme ja heidän arvioihinsa

Sannamari Parkko

Tehtävä

myyntiassistentti


Kokemus alalla

20v 9kk


Kielitaito

Suomi, Englanti


Hei, olen Sannamari Parkko, Lappeenrannan Huomin myyntiassistentti.
Olen aloittanut kiinteistönvälitysalaan tutustumis ... en tradenomi-opintojen ohessa v. 2003. Pian tarjoutui mahdollisuus kokoaikaiseen työsuhteeseen ja oppiin valtakunnallisessa kiinteistönvälitysyrityksessä. Perheyrityksemme Asuntomestan myyntiassistenttina ja osakkaana olen toiminut vuodesta 2007 alkaen. Työvuosia kiinteistönvälitysalalla on siis jo ehtinyt kertyä.
Pääasiallinen työnkuvani Huomissa on olla kiinteistönvälittäjien työn tukena, mutta autan mieluusti myös Sinua asuntoasioissasi.

Sannamari Parkko
p. 050 3266 333
[email protected]

Ulla Hartikainen

Tehtävä

kiinteistönvälittäjä, yrittäjä


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Loma-asunnot, Omakotitalot


Kokemus alalla

26v 6kk


Koulutus:

LKV, LVV


Kielitaito

Suomi


Toimialue

Lappeenranta ja lähialueet Etelä-Karjalassa.

Hei, olen Ulla, kiinteistönvälitysalalle ryhtynyt vuonna 1997 fyysisesti, mutta henkisesti jo silloin, kun kaikki tyt� ... �t haaveilevat unelma-ammatistaan. Kenestä tulee sairaanhoitaja, kenestä opettaja ja kenestä kiinteistönvälittäjä. Mutta ei sitä niin vain tulla kiinteistönvälittäjäksi, huomasin sen vuosien varrella. Ensin täytyi opetella myymisen taito. Oltuani ns. passiivinen myyjä, myyden vaatteita, kultaa ja hopeaa, ovia ja ikkunoita sekä omassa pikku putiikissani lahja- ja sisustustavaroita huomasin, että tavaraa ihmiset ostavat, myyn tai en, mutta jotta minusta tulisi hyvä kiinteistönvälittäjä, minunhan pitää myydä itseni ja toimintatapani asiakkaalle.

Siitä se lähti – asiakkaasta ja asiakaslähtöisyydestä. Tein ensin vuosien uran, ison, valtakunnallisen yrityksen leivissä. Sitten syntyi AsuntoMesta Oy LKV: arvoista, kokonaisvaltaisesta kodinvaihdosta ja välittämisestä vuonna 2005. Liityimme Huom!-ketjuun alkuvuonna 2014. Yrityksemme on pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla työtä tekevä asuntokauppa. Juuriltani karjalaisena, joskus ehkä liian puheliaana, olen hankkinut meille lukuisan määrän tyytyväisiä kodinvaihtajia ja ensiasunnon ostajia unohtamatta vuokra-asuntoa hankkivia. Useat heistä palaavat luoksemme monenlaisissa muissakin asioissa.
Älä kävele ohitse – poikkea kahville ja juttelemaan – mistä vaan

Ulla Hartikainen
p. 044 7979 160
[email protected]

Harri Hartikainen

Tehtävä

yrittäjä, myyntineuvottelija KiAT


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Loma-asunnot, Omakotitalot


Kokemus alalla

18v 8kk


Koulutus:

KiAT


Kielitaito

Suomi, Englanti


Toimialue

Etelä-Karjala

Harri tässä terve, ehdotan tapaamista asuntoasioissa!
Olen tehnyt jo pitkän työuran myynnin parissa, ensin kopiokone ... myyjänä, sitten autojen parissa lähes 20 vuotta johtotehtävissä.
Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2005 lähtien asuntojen parissa ja nyt myös kesäisin venehuoltamoyrittäjänä Lappeenrannan satamassa.
Päässä on järkeä enemmän kuin tukkaa, tulen kaikkien kanssa toimeen ja tunnen asuntoasiat: suoritin muun työn ohessa välittäjän ammattitutkinnon (Kiat) 2011.
Kun asia on asunto - ota reippaasti minuun yhteyttä.

Harri Hartikainen
p. 0500 558 870
[email protected]

Mainostaminen MyyAsuntoni.fi-verkkopalvelussa

Katso hinnasto TÄSTÄ ja varaa oma paikkasi soittamalla myyntipäällikkö Toni Ristimäelle 044-9706690 /[email protected] tai toimitusjohtaja Jussi Hietarannnalle 040-7368747 / [email protected].