Kiinteistömaailma Ratina

Asiakasarvio

Palautekeskiarvo

Hatanpään valtatie 7
33100, Tampere

Avoinna
ma 10-17, ti-pe 9-17. Tavoitat meidät myös iltaisin ja viikonloppuisin puhelimitse p. (03) 3124 2700.

Välityspalkkioprosentti
Neuvoteltavissa

Perustettu
04/1993

Kiinteistömaailma on 25-vuotisen historiansa alusta asti ollut innovatiivisesti kehittämässä kiinteistövälitysalaa. Yksi tavoitteistamme onkin kiinteistönvälitysalan jatkuva uudistaminen – haluamme erottua asiakkaidemme hyödyksi.

Me Ratinan Kiinteistömaailmassa otamme asunnonvaihtokokonaisuutesi hyvin henkilökohtaisesti. Saat kotisi myyntiin ja mahdollisen uuden asunnon ostoon kumppaniksesi ammattilaisen, jolla on sitä oikeaa asennetta ja ennen kaikkea kokemusta markkinoilta pitkältä ajalta.

Helmikuussa 2012 siirsimme toimintamme miltei 20 vuoden Koskikeskuksessa toimimisen jälkeen uusiin, edustaviin katutason liiketiloihin linja-autoaseman kiinteistöön ja toimintamme jatkuu nimellä Kiinteistömaailma Ratina. Hienoksi entisöity funkkis-rakennus tarjoaa yrityksellemme näyttävät ja toimivat tilat todella näkyvällä paikalla. Ratinan Kiinteistömaailma tekee töitä hyvin laaja-alaisesti koko Pirkanmaalla.

Kun haaveet muuttuvat harkinnaksi ja toiveista on aika tehdä totta, muista, mistä onnistunut asuntokauppa alkaa. Se alkaa siitä, että valitsee itselle parhaan välittäjän. Sellaisen, joka tekee mitä lupaa ja saa aikaan tuloksia. Sellaisen, joka välittää oikeasti. Ammattitaitomme ja tapamme tehdä töitä takaavat Sinulle asiakkaanamme aina parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Lisäpalvelut

  • Lakimiespalvelut
  • Ammattivalokuvaaja
  • Hiljainen myynti
  • Myyntitakuu
  • Perintöasiat

Mainonta

  • Etuovi
  • Jokakoti
  • Sanomalehdet
  • Omat kotisivut

Tutustu välittäjiimme ja heidän arvioihinsa

Misa Roito

Tehtävä

toimitusjohtaja, yrittäjä


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Haja-asutusalue, Omakotitalot


Kokemus alalla

21v 0kk


Koulutus:

LKV


Kielitaito

Suomi, Englanti


Toimialue

Pirkanmaa

Tervehdys. Jokainen asiakas on minulle ja yrityksellemme tärkeä ja otamme asiakkaidemme asunnon vaihdon vakavasti. Pys ... tyn astumaan ja mukautumaan asiakkaan maailmaan ja asiakassuhteista miltei aina muodostuukin kuin ystävyyssuhteita. Olen helposti lähestyttävä ja avoin. Olen itse kokeillut kerrostalo-, rivitalo-, ja omakotitaloasumista ja niitä kaikkia olen myös myynyt laaja-alaisesti Pirkanmaan alueella. Olen asunut Tampereella, Pirkkalassa ja Nokialla-tällä hetkellä asun Länsi-Tampereella. Kolme uudisomakotitaloa suunnitelleena ja kaksi rakennuttaneena sekä yhden ison vanhan talon remontoineena minulle on muodostunut arvokasta tieto-taitoa kiinteistöjen arviointiin ja myyntiin. Myös kolmen lapsen isänä perheasumisen kriteerit ja toiminnallisuusvaatimukset ovat tulleet tutuiksi. Löydän usein asunnoista muokkaus- tai muutosmahdollisuuksia, joita ostajakandidaatit tai myyjätkään eivät osaa löytää. Idearikas ajatus yhdistettynä sujuvaan, sanavalmiiseen kielenkäyttöön ovat vahvuuksiani. Tavoitteenani on aina hakea asiakkailleni paras markkinoilta saatava ratkaisu. Koskikeskuksen Asuntopalvelu Oy, laaja-alaisesti asuntokauppoja tekevänä Kiinteistömaailma-yrityksenä, tarjoaa Sinunkin asunnon myyntiin tarvitsemasi huippupalvelun. Ennen yrittäjäuraani minut on palkittu Kiinteistömaailmassa oloaikanani valtakunnallisilla Vuoden Tulokas- ja kahdella Huippumyyjä-tittelillä. Pääsen oikeuksiini henkilökohtaisesti tavatessa. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan Sinulle sopivin palvelukokonaisuus. Mitä parempaa ja laadukkaampaa vaadit, sen parempi minulle.

Tommi Luosmala

Tehtävä

yrittäjä, kiinteistönvälittäjä


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Omakotitalot, Sijoitusasunnot


Kokemus alalla

16v 5kk


Koulutus:

LKV, KiAT


Kielitaito

Suomi, Ruotsi, Englanti


Toimialue

Pirkanmaa

Koulutukseltani olen tradenomi ja myyntitehtävissä olen työskennellyt koko työurani. Laillistetun kiinteistönvälit ... täjän pätevyys LKV ja Kiinteistönvälittäjän Ammattitutkinto KiAT takaavat sen, että saat asiantuntevaa, tämän hetken lainsäädännön tuntevaa palvelua. Yrittäjänä haluan palvella asiakkaamme niin hyvin kuin mahdollista: toivon, että olemme luottamuksesi arvoisia myös tulevaisuudessa. Tervetuloa Kiinteistömaailma Ratinaan, Kiinteistömaailma-ketjun eniten kauppoja tekevään asuntomyymälään kokemaan kiinteistönvälityksen 2000-luku!

Kimmo Ärlig

Tehtävä

yrittäjä


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Loma-asunnot, Omakotitalot


Kokemus alalla

22v 3kk


Koulutus:

KiAT


Kielitaito

Suomi, Englanti


Toimialue

Pirkanmaa

Tunnollinen, tehokas ja asiansa osaava rakennusalan ja myynnin ammattilainen
ilmoittautuu palvelukseesi!
Aloitin urani k ... iinteistönvälityksessä vuonna 2002, sitä ennen kartutin ammattitaitoani 20 vuotta rakennusalalla. Olen myynyt Pirkanmaalla tehokkaasti ja asiantuntemuksella suuren joukon omakotitaloja ja kiinteistöjä sekä osakehuoneistoja ja tunnen alueen hyvin. Ammattitaitoani parantaakseni olen suorittanut mm. kiinteistönvälitysalan
ammattitutkinnon (KiAT). Annan mielelläni vahvan tietotaitoni Sinun käyttöösi. Yrittäjän intohimolla lupaan olla luottamuksesi arvoinen jatkossakin.

Ota yhteyttä, mikä tahansa asunnon vaihtoon tai talon myyntiin/ostoon liittyvä asia mieltäsi askarruttaakin; ongelmat on tehty ratkaistaviksi ja kysymykset vastattaviksi!

Marko Knuutila

Tehtävä

myyntineuvottelija


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Omakotitalot, Sijoitusasunnot


Kokemus alalla

19v 10kk


Koulutus:

KiAT


Kielitaito

Suomi, Englanti


Toimialue

Pirkanmaa

Olen reipas ja energinen tamperelainen. Virtaa riittää tehdä pitkääkin työpäivää, joten olen mielelläni palvel ... uksessanne. Paikallisosaaminen, aktiivisuus, luotettavuus sekä laadukas palvelu tuovat aitoa hyötyä asiakkaalleni. Myyntityöstä minulla on kokemusta vuodesta 1997 alkaen ja Kiinteistömaailma-ketju on tuttu vuodesta 2004. Pitkäjänteisestä ja tuloksellisesta myyntityöstä sain vuonna 2013 Kiinteistömaailman Huippumyyjä-tittelin.
Harrastuksiini kuuluu urheilu eri muodoissa, lähinnä sydäntä ovat jääkiekko, rullakiekko ja salibandy. Lisäksi olen aktiivisesti mukana Tampereen Nuorkauppakamaritoiminnassa.

Soita minulle jo tänään, etsitään yhdessä uusi unelmakoti ja hoidetaan vanhan asunnon myynti parhaalla mahdollisella tavalla.

Kaija Taijala

Tehtävä

kiinteistönvälittäjä, vuokraus


Erikoisosaaminen

Sijoitusasunnot, Toimitilat, Vuokravälitys


Kokemus alalla

16v 3kk


Koulutus:

LKV


Kielitaito

Suomi


Toimialue

Pirkanmaa

Hoidan asuntojen ja liiketilojen vuokrauksen ja käyn mielelläni myös Kotikäynneillä auttaen asumiseen liittyvissä ... asioissa. Palvelen erityisesti sijoittajia ja pidän heidät ajan tasalla omaisuuden arvon suhteen vuosittaisella katsauksella. Tunnen vastuuni ja olen työssäni huolellinen. Minulla on vuosikausien kokemus taloushallinnosta ja markkinoinnista. LKV-tutkinnon suoritin jo ennen alalle siirtymistä pelkästä mielenkiinnosta alaa kohtaan.

Tervetuloa palveltavaksi!

Pauli Järvinen

Tehtävä

Kiinteistönvälittäjä


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Omakotitalot, Sijoitusasunnot


Kokemus alalla

27v 6kk


Koulutus:

LKV


Kielitaito

Suomi, Ruotsi, Englanti


Toimialue

Pirkanmaa

Onnistunut asuntokauppa vaatii ammattilaisen ammattimaista asennetta! Pitkän linjan kiinteistönvälittäjänä ja enti ... senä ammattiurheilijana tiedän, että hyvien tulosten saavuttaminen vaatii päämäärätietoista työtä. Pitkäaikaisen kokemukseni turvin laadimme juuri sinulle sopivan, yksilöllisen suunnitelman, asunnon myyntiä ja ostoa varten. Kuten tiedetään, jokainen asuntokauppa on yksilöllinen ja jokainen yksilö vaatii taustatukea. Sen asiakkaillemme takaa Kiinteistömaailman tehokas joukkue Pirkanmaalla. Näillä prinsiipeillä viedään sinunkin asuntokauppasi maaliin asti!

Niina Saarinen

Tehtävä

Myyntineuvottelija


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Omakotitalot, Sijoitusasunnot


Kokemus alalla

14v 1kk


Koulutus:

KiAT


Kielitaito

Suomi, Englanti, Venäjä


Toimialue

Pirkanmaa

4. Omistautuneena ja luotettavana alan ammattilaisena olen apunasi kaikissa asunnon myyntiin ja ostamiseen liittyvissä ... asioissa. Kahden pienen lapsen äitinä tiedän, että kodin ja perheen merkitys on meille jokaiselle suuri. Siksi haluan palvella teitä asiakkaitani siten, että perheenne toiveet, tarpeet ja unelmat täyttyvät. Ammattitaidolla, omistautumisella ja markkinajohtajan taustatuella tähän lopputulokseen päästään.

Marko Mielonen

Tehtävä

myyntineuvottelija


Erikoisosaaminen

Haja-asutusalue, Omakotitalot


Kokemus alalla

10v 0kk


Kielitaito

Suomi


Toimialue

Pirkanmaa

Haluan olla mukana auttamassa sinua elämäsi todennäköisesti suurimmassa kaupassa, asuntokaupassa. Lähes 30 vuoden k ... okemus vaativista asiakaspalvelutehtävistä ja elämä yritysmaailmassa ovat opettaneet sitkeyttä ja peräänantamattomuutta sekä hyvää organisointikykyä. Takaan täyden työpanokseni sinun hyväksesi.

Kahden lapsen isänä ja niin kerros- kuin omakotitaloasumisesta kokemusta omaavana osaan huomioida erilaisia tarpeita ja vaatimuksia, joita sinulla ja perheelläsi on. Toimeksiantosi on minulle kunniatehtävä ja siksi lupaan olla luottamuksesi arvoinen! Olet sitten ostamassa tai myymässä, ota minuun yhteyttä! Minulla on aina aikaa sinulle ja kaikille niille, joille minua suosittelet!

Mainostaminen MyyAsuntoni.fi-verkkopalvelussa

Katso hinnasto TÄSTÄ ja varaa oma paikkasi soittamalla myyntipäällikkö Toni Ristimäelle 044-9706690 /[email protected] tai toimitusjohtaja Jussi Hietarannnalle 040-7368747 / [email protected].