Kiinteistönvälitys Ovi Kotiin LKV Oy

Asiakasarvio

4.6

Palautekeskiarvo

  • Luotettavuus:
  • Yhteydenpito:
  • Hinta-arvio:
  • Myyntiaika:
  • Kokonaisarvio:

Keskuskatu 1 A
33960, Pirkkala

Välityspalkkioprosentti
Neuvoteltavissa

Perustettu
2014

Kaipaatko henkilökohtaista, juuri sinulle räätälöityä palvelua kodinvaihdossasi? Tässä minä olen, sinun välittäjäsi.

Vajaan vuoden kotiäitinä oleminen antoi mahdollisuuden seisahtua hetkeksi ja suunnitella tulevaisuutta. Pikkuhiljaa kehkeytyi ajatus oman yrityksen perustamisesta, jotta asiakkaani saisivat minulta juuri minun näköistä palvelua.

Tietoa ja taitoa taustalta löytyy. Takana on kahdeksan vuoden kokemus alalla, menestystä sekä lukuisia tyytyväisiä asiakkaita uusissa kodeissaan. Työskentelen mieluusti koko Pirkanmaan alueella. Parhaimmillani olen kotikunnassani Pirkkalassa sekä lähiympäristössä Tampereella, Lempäälässä, Nokialla, Ylöjärvellä, Kangasalla, mutta kokemusta löytyy myös Hämeenkyrön, Sastamalan, Vesilahden ja Oriveden asuntomarkkinoista. Taitoni riittävät niin pienten kuin isojen, edullisten kuin kalliimpien, luukkujen sekä lukaaleiden myyntiin.

Koti on ihmisen tärkein, ja monesti myös kallein omaisuus. On siis hyvin tärkeää, että kodinvaihto sujuu mutkattomasti kaikki tärkeät yksityiskohdat huomioon ottaen. Minun tehtäväni on huolehtia, että kaupanteko etenee kaikkien lakien, asetusten ja määräysten mukaisesti. SKVL:n aktiivinen jäsenyys takaa, että tietotaitoni pysyy ajan tasalla, joten sekä ostajan että myyjän on turvallista tehdä kauppaa kauttani. Ammattitaitoni lisäksi haluaisin tarjota sinulle luottamusta. Asuntokaupan ehdoton onnistumisen edellytys on luottamus, niin myyjän ja välittäjän kuin myös ostajan ja välittäjän välillä. Näillä eväillä saadaan parhaat asuntokaupat aikaiseksi sekä uusia onnellisia kodin omistajia.

Mainonta

  • Etuovi
  • Jokakoti
  • Omat kotisivut

Tutustu välittäjiimme ja heidän arvioihinsa

Tanja Komulainen

Asiakkaiden arviot

Luotettavuus:
Yhteydenpito:
Hinta-arvio:
Myyntiaika:
Kokonaisarvio:
Tehtävä

Yrittäjä, LKV


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Haja-asutusalue, Omakotitalot


Kokemus alalla

17v 4kk


Koulutus:

LKV


Kielitaito

Suomi, Englanti


Toimialue

Pirkanmaa

Rehellinen ja rautainen ammattilainen. Nopeaa ja perusteellista toimintaa, ne sanovat. Soita minulle p. 050 529 2222

Mainostaminen MyyAsuntoni.fi-verkkopalvelussa

Katso hinnasto TÄSTÄ ja varaa oma paikkasi soittamalla myyntipäällikkö Toni Ristimäelle 044-9706690 /[email protected] tai toimitusjohtaja Jussi Hietarannnalle 040-7368747 / [email protected].