Kotijoukkue Jyväskylä

Asiakasarvio

Palautekeskiarvo

Kilpisenkatu 7
40100, Jyväskylä

Avoinna
Ma-pe 10-16 sekä aina kun näin sovitaan

Välityspalkkioprosentti
Neuvoteltavissa

Perustettu
2007

Parasta palvelua - yksilöllisesti

Suomen Kotijoukkue Oy on yksityinen kiinteistönvälitysliike, jolla on toimistot Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kokkolassa, Rukalla, Seinäjoella, Tampereella ja Vaasassa. Kotijoukkueen tavoitteena on nousta Suomen kiinteistönvälitysliikkeiden ykkösketjuun lähivuosina ja laajentaa toimintaa keskei­sille paikkakunnille Suomessa. Toiminnan perustana on vahva paikallistuntemus, kokeneiden ammattilaisten vankka osaaminen ja kilpailukykyinen hinnoittelu. Hallituksen puheenjohtaja Raimo Sarajärven luotsaama Kotijoukkue aloitti toimin­tansa joulukuussa 2009. Ennen Kotijoukkueen perustamista Raimo Sarajärvi toimi SKV:ssä ja Realissa mm. omistajana ja varatoimitusjohtajana vuoden 2008 syksyyn asti.

Kotijoukkuetta perustettaessa Sarajärvi etsi yritykseensä markkinoiden parhaat osaajat. Jokaisen asiakkaan tilanteeseen perehdytään intohimolla ja huipputason asiakastyytyväisyys on itsestään selvä lähtökohta. Kotijoukkueen toimintatavassa on poikkeuksellista myös se, että Suomen Kotijoukkue Oy:n tytäryhtiöiden tuotta­masta voitosta kol­mas­osa käytetään paikallisen nuorisojoukkueurheilun tukemi­seen paikallisesti päättäen. Vahvan yrittäjyy­den ja yhteiskuntavastuullisuuden yh­dis­täminen on keskeinen osa Kotijoukkueen yritys­kult­­tuuria. Kotijoukkue työllist­ää Suomessa tällä hetkellä noin 45 kiinteistöalan huippu­ammattilaista.

Lisäpalvelut

  • Stailauspalvelu
  • Remontointipalvelu
  • Ammattivalokuvaaja
  • Hiljainen myynti
  • Kuntotarkastus

Mainonta

  • Etuovi
  • Oikotie
  • Sanomalehdet
  • Omat kotisivut

Tutustu välittäjiimme ja heidän arvioihinsa

Suvi-Tuulia Lahnalampi

Erikoisosaaminen

Haja-asutusalue, Omakotitalot, Sijoitusasunnot


Kokemus alalla

14v 1kk


Koulutus:

LKV, KiAT


Kielitaito

Suomi, Englanti


Toimialue

Keski-Suomi

Olen Palveluksessanne!
Sekä koulutukseni että työhistoriani on kaupallinen. Olen siirtynyt vähittäiskaupan kautta ... myyntityöhön, nyt seitsemän vuotta myynnin parissa, joista viimeiset neljä välitystehtävissä. Rakastan työtäni, yrittäjähenkisyys, täsmällisyys, tilanneherkkyys, rehellisyys ja kunnioitus kanssaihmisiä kohtaan tuottaa onnellisia loppuja, niin asuntokaupassakin!

Motto: Hyvin suunniteltu ei ole alkuunkaan tehty, tehty se on vasta kun kaikki on valmista!

Mainostaminen MyyAsuntoni.fi-verkkopalvelussa

Katso hinnasto TÄSTÄ ja varaa oma paikkasi soittamalla myyntipäällikkö Toni Ristimäelle 044-9706690 /[email protected] tai toimitusjohtaja Jussi Hietarannnalle 040-7368747 / [email protected].