Kotiko LKV

Asiakasarvio

Palautekeskiarvo

Kauppakuja 4
14200, Turenki

Avoinna
Sähköpostitse ja puhelimitse aina tavoitettavissa, toimisto on auki sovittaessa sekä silloin kun välittäjä ei ole asiakaskäynneillä, kuntotarkastuksissa tai kaupanteossa.

Välityspalkkioprosentti
Välityspalkkio 3,89 % velattomasta kauppahinnasta tai sopimuksen mukaan. Vähimmäispalkkio 2.800 €. Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Perustettu
10/2011

Kotiko LKV on uusi hyväntuulinen välitystoimisto. Missiona tyytyväiset asiakkaat ja onnistunut asuntokauppa!
Välitystoimintamme käsittää niin kiinteistöt, osakehuoneistot, vapaa-ajan asunnot kuin tontitkin. Voit myös tarjota liiketilaa, maatilaa, ja melkein mitä tahansa maan ja taivaan väliltä!
Kotiko LKV:llä on kokemusta Kanta-Hämeen, Uudenmaan, jopa Pirkanmaan ja Päijät Hämeen alueilta!
Päätoiminen alue on kuitenkin Kanta-Häme. Kotiko LKV:llä on erinomaiset sidosryhmät mm. pääkaupunkiseudulla toimiviin päteviin välittäjiin!
Soita minulle jo tänään: 045 894 5955 / Kotiko LKV!

Tutustu välittäjiimme ja heidän arvioihinsa

Marika Kolehmainen

Tehtävä

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Haja-asutusalue, Omakotitalot


Kokemus alalla

12v 2kk


Koulutus:

LKV


Kielitaito

Suomi, Englanti


Toimialue

Kanta-Häme

Kotiko LKV:n perustaja ja yrittäjä Marika Kolehmainen, kiinteistönvälittäjä, on koulutettu alan ammattilainen.

... Toimintaa tukee LKV-tutkinnon v. 2012 lisäksi aikaisempi koulutustausta tietojenkäsittelyn alalta(datanomi v. 2001, AMK tietojenkäsittelyn tradenomi v. 2003), taloushallinnon ammattitutkinto v. 2008 sekä monenlainen työkokemus asiakaspalvelukeskeisiltä aloilta. Ylioppilaslakinkin välittäjä on saanut v. 1999.

Intohimo on löytynyt kuitenkin kiinteistönvälittäjän vastuullisesta ja vaativasta ammatista, jossa jokainen asiakaskäynti sekä toimeksianto on kunnia-asia saada hoidettavaksi!

Mainostaminen MyyAsuntoni.fi-verkkopalvelussa

Katso hinnasto TÄSTÄ ja varaa oma paikkasi soittamalla myyntipäällikkö Toni Ristimäelle 044-9706690 /[email protected] tai toimitusjohtaja Jussi Hietarannnalle 040-7368747 / [email protected].