REIM Kiinteistövälitys Oy Ltd

Asiakasarvio

Palautekeskiarvo

Väinö Valveen katu 2
53900, Lappeenranta

Avoinna
Arkisin klo 08.00 - 16.30

Välityspalkkioprosentti
Neuvoteltavissa

Perustettu
01/2007

REIM Kiinteistövälitys on kiinteistönvälityksen asiantuntija. Toimimme koko Etelä-Karjalan alueella (Lappeenranta, Imatra ja lähialueet). Tunnemme alueen kiinteistömarkkinat useiden vuosien vankalla kokemuksella ja teemme onnistuneita kauppoja. REIM Kiinteistövälitys on laillistettu kiinteistönvälittäjä ja luotettava kumppani. Siitä on osoituksena Asiakastiedon meille myöntämä "Suomen vahvimmat" tunnustus.

Olemme todellisia monialaosaajia, toimialaamme kuuluvat toimitilat, vuokra-asunnot, yrityskaupat sekä asuntokaupat. Liike-, teollisuus-, toimisto- ja varastotilojen myynnin ja vuokrauksen lisäksi myös arvioimme kaikkia edellä mainittuja kohteita ammattitaidolla. Ota yhteyttä ! Yhteystiedot löydät
nettisivuiltamme: www.reimrealestate.com

Elämässä on asioita, jotka kannattaa hoitaa yhteistyössä ammattilaisen kanssa !

Lisäpalvelut

  • Hiljainen myynti

Mainonta

  • Jokakoti
  • Oikotie
  • Sanomalehdet
  • Omat kotisivut

Tutustu välittäjiimme ja heidän arvioihinsa

Jorma Pakkanen

Tehtävä

Toimitilavälitys, Myynti, Vuokraus ja Arviointi


Erikoisosaaminen

Toimitilat


Kokemus alalla

18v 8kk


Kielitaito

Suomi, Englanti


Toimialue

Imatra ja Etelä-Karjala

Olen toiminut myyntitehtävissä vuosikymmeniä ja kiinteistönvälittäjänäkin kohta 10 vuotta. Olen aikaansaava, osa ... ava ja luotettava. Pääosin välitän Imatran ja lähialueen toimitiloja, myynti, vuokraus ja arviointi.

Olga Rugojeva

Tehtävä

Venäläiset asiakkaat, Venäjänkieliset käännöstyöt


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Loma-asunnot


Kokemus alalla

12v 10kk


Kielitaito

Suomi, Englanti, Venäjä


Toimialue

Etelä-Karjala

Olen toiminut REIM Välityksen palveluksessa jo n. 3,5 vuotta ja avustanut monissa kaupoissa, joissa ostajana on ollut v ... enäläinen taho. Olen myös kielenkääntäjä, joten pystyn laatimaan sopimuksia venäjäksi niin että ne ovat oikein. Osaan palvella hyvin venäläisiä asiakkaita.

Harri Tanskanen

Tehtävä

Toimitilavälittäjä, myös Asunnot ja Vuokra-asunnot


Erikoisosaaminen

Omakotitalot, Sijoitusasunnot, Toimitilat


Kokemus alalla

11v 1kk


Kielitaito

Suomi, Englanti


Toimialue

Etelä-Karjala

Olen toiminut kiinteistöalalla jo vuosikymmeniä, mm. sähköalan urakoitsijana ja rakentanut useita taloja, joten tunn ... en kiinteistöt ja niiden rakenteet sekä kaava-asiat hyvin. Nyt olen toiminut n. 1,5 vuotta välittäjänä, erikoisalanani toimitilat sekä omakotitalot, teen myös vuokravälitystä ja arviointeja. Olen suorittamassa välitysalan peruskoulutuksia tähtäimessäni LKV.

Kari Hämäläinen

Tehtävä

Asunto- ja vuokra-asuntovälitys


Erikoisosaaminen

Loma-asunnot, Sijoitusasunnot


Kokemus alalla

34v 10kk


Kielitaito

Suomi, Englanti


Toimialue

Etelä-Karjala

Olen vuonna 1989 aloittanut välittäjänä Huoneistokeskuksessa, sen jälkeen olen toiminut yli 15 vuotta ammatti-isän ... nöitsijänä ja nyt taas kiinteistönvälitystehtävissä muutaman vuoden. Entisenä isännöitsijänä tunnen asuntoyhtiöiden sielunelämää ja pystyn hyvin auttamaan sopivan asunnon myynnissä ja ostossa. Hoidan myös yrityksemme vuokra-asuntojen välitystä.

Jari Vahviala

Tehtävä

Toimitusjohtaja


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Omakotitalot, Sijoitusasunnot


Kokemus alalla

35v 3kk


Koulutus:

LKV


Kielitaito

Suomi, Englanti, Venäjä


Toimialue

Etelä-Karjala

Olen ollut alalla jo yli 25 vuotta, joten tunnen alueeni ja sen toimijat hyvin. Pitkä kokemukseni auttaa myymään mit� ... � erilaisempia kohteita, tunnet sijoittajat ja kiinteistökehittäjät sekä minulla on paljon venäläisiä yhteistyökumppaneita.

Mainostaminen MyyAsuntoni.fi-verkkopalvelussa

Katso hinnasto TÄSTÄ ja varaa oma paikkasi soittamalla myyntipäällikkö Toni Ristimäelle 044-9706690 /[email protected] tai toimitusjohtaja Jussi Hietarannnalle 040-7368747 / [email protected].