Remax Classic

Asiakasarvio

5.0

Palautekeskiarvo

 • Luotettavuus:
 • Yhteydenpito:
 • Hinta-arvio:
 • Myyntiaika:
 • Kokonaisarvio:

Louhentie 2
02130, Espoo

Avoinna
arkisin 10-17:00 ja sopimuksen mukaan.

Välityspalkkioprosentti
Sopimuksen mukaan. Esim. Pronssi-paketti: Asunto-osakkeet ja kiinteistöt 600 € + 3,4 % + asiakirjakulut 150 € sis. alv 24 %.

RE/MAX Classicin hyvin koulutetut ja kokeneet kiinteistönvälityksen ammattilaiset ovat palveluksessasi kaikissa asunnon myyntiin, ostoon ja vuokraamiseen liittyvissä asioissa. Palvelemme asiakkaita pääkaupunkiseudulla, ydinalueena Espoo. RE/MAXin kattavan verkoston kautta pystymme palvelemaan myös koko maassa sekä maailmanlaajuisesti yli 90 maassa!

Lisäpalvelut

 • Stailauspalvelu
 • Remontointipalvelu
 • Vihersisustus
 • Pihasuunnittelu
 • Muuttopalvelu
 • Lakimiespalvelut
 • Ammattivalokuvaaja
 • Hiljainen myynti
 • Kuntotarkastus

Mainonta

 • Etuovi
 • Jokakoti
 • Oikotie
 • Sanomalehdet
 • Omat kotisivut

Tutustu välittäjiimme ja heidän arvioihinsa

Petter Frisk

Tehtävä

Kiinteistönvälittäjä, Yrittäjä


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Omakotitalot, Toimitilat


Kokemus alalla

17v 6kk


Koulutus:

LKV, KiAT


Kielitaito

Suomi, Englanti


Toimialue

Espoo

Minun välittämänä saat parhaan mahdollisen markkinahinnan asunnostasi.Tapiolassa varttuneena tunnen alueen erittäin ... hyvin. Olen hyvin alalle koulutettu, kokenut ja motivoitunut työhöni. Laadukas palvelu asunnon arviosta aina kaupantekoon asti.Kaikki siis mitä huippukauppaan tarvitaan. Tervetuloa asiakkaakseni! www.asuntovalitysta.fi.

Heli Borgström

Tehtävä

Kiinteistönvälittäjä


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Omakotitalot, Sijoitusasunnot


Kokemus alalla

16v 3kk


Koulutus:

LKV


Kielitaito

Suomi, Ruotsi, Englanti


Toimialue

Pääkaupunkiseutu

RE/MAX – ketjussa unelmatyöni parissa saan joka päivä tehdä töitä upeiden ihmisten kanssa!
Jokainen asunto on u ... niikki ja tarvitsee välittäjän, joka todella lähtee asiakkaan tarpeiden ja toiveiden kartoituksesta kuuntelemalla ja antamalla tarpeeksi aikaa asiakastapaamiseen. Minusta saat elämäsi tärkeimpiin kuuluvaan kauppaan aidosti välittävän ja tehokkaasti työskentelevän välittäjän. Palvelen kaikissa asuntoasioissa, olet sitten ostamassa, myymässä tai vasta harkitsemassa mahdollista vaihtoa.

Koulutukseltani olen kappatieteiden maisteri ja LKV – laillistettu kiinteistönvälittäjä. Luonteeni on avoin, positiivinen ja työotteeni on energinen ja tehokas. Toimin kollegani Robert Borgströmin kanssa tiiviisti tiiminä, mistä asiakas saa itselleen lisäarvoa: jommankumman meistä saa aina kiinni– lisäksi saat kaksi välittäjää samaan hintaan!

Ota rohkeasti yhteyttä jo tänään!

Jag betjänar Dig gärna också på svenska. Ring redan idag!

Fluent service also in English. Call me today!

Puh. 050 590 5050

[email protected]

Pipsa Honkasalo

Asiakkaiden arviot

Luotettavuus:
Yhteydenpito:
Hinta-arvio:
Myyntiaika:
Kokonaisarvio:
Tehtävä

Myyntineuvottelija


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Omakotitalot, Sijoitusasunnot


Kokemus alalla

16v 7kk


Koulutus:

KiAT


Kielitaito

Suomi, Englanti


Toimialue

Pääkaupunkiseutu; ensisijaisesti Espoo, Helsinki, Kirkkonummi

Oman kodin myynti on ainutkertainen tilanne ja useimmille meille myös tärkein omaisuutemme. Kenelle olet valmis antama ... an tärkeimmän omaisuutesi myynnin? Haluathan, että kotiasi myy ammattilainen, jotta voit itse nauttia turvallisin mielin siitä, että tärkeimmän omaisuutesi myynti on luotettavissa ja asiantuntevissa käsissä?

Tarjoan sinulle henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua asuntosi myyntiin, sillä jokainen koti on ainutkertainen ja siksi myyntiin tulee sitoutua kokonaisvaltaisesti, sinun parastasi ajatellen.

Koska oma arvomaailmani ja työmoraalini ovat korkealla, rehellisyys, luotettavuus ja asiakaslähtöisyys asunnonvälityksessä ovat kulmakiviä toiminnalleni asuntosi myyntiprosessissa.

Suhtaudun asuntosi myyntiin kuin omaani, vaatimalla parasta ja toimimalla vain parhaaksesi.
Tyytyväinen asiakas on tavoitteeni työssäni nyt ja myös jatkossa. Valitse siis asuntosi arvoinen välittäjä!

Soita tai laita minulle viestiä, kun harkitset kotisi myyntiä, saat minulta oman Kodinmyyntisuunnitelman – avaimet tulokselliseen yhteistyöhön! puh. 040 552 8832 tai [email protected] ja tutustu nettisivuihini www.pipsahonkasalo.fi , jossa voit käydä lukemassa autenttisia referenssejä, joita asiakkaani ovat kirjoittaneet yhteistyöstä kanssani.

Satu Räihä

Tehtävä

Myyntineuvottelija


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Loma-asunnot, Omakotitalot


Kokemus alalla

11v 1kk


Kielitaito

Suomi, Englanti


Toimialue

Pääkaupunkiseutu

Olen saanut loistavaa palautetta asiakkailtani koska teen mitä lupaan! Olen unelma-ammatissani ja se myöskin näkyy as ... enteessani palvella asiakasta aina asiakkaan parhaaksi! Jos haluat iloisen, luotettavan ja ammattitaitoisen välittäjän niin käy tutustumassa minuun nettisivuillani www.saturaiha.fi ja ota yhteyttä!

Mainostaminen MyyAsuntoni.fi-verkkopalvelussa

Katso hinnasto TÄSTÄ ja varaa oma paikkasi soittamalla myyntipäällikkö Toni Ristimäelle 044-9706690 /[email protected] tai toimitusjohtaja Jussi Hietarannnalle 040-7368747 / [email protected].