Sp-Koti Vantaa Tikkurila

Asiakasarvio

4.7

Palautekeskiarvo

 • Yhteydenotto:
 • Valmistautuminen:
 • Arviokäynti:
 • Luotettavuus:
 • Yhteydenpito:
 • Hinta-arvio:
 • Myyntiaika:
 • Kokonaisarvio:

Unikkotie 13
01300, Vantaa

Avoinna
Maanantai-Perjantai klo. 10.00-16.00
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Välityspalkkioprosentti
Tarjous MyyAsuntoni.fi asiakkaille 2,5% sis.alv. / sopimuksen mukaan.

Perustettu
11/2011

Vantaan Kotikeskus Oy LKV on pääkaupunkiseudulla toimiva kiinteistönvälitysalan yritys ja toimimme osana valtakunnallista Säästöpankin omistamaa Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjua

Toimialaamme kuuluvat asuinhuoneistojen, kiinteistöjen ja liikehuoneistojen välittäminen ja arviointi sekä asuntojen ja liikehuoneistojen vuokraukset.

Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla Tikkurilassa ja Nurmijärvellä Klaukkalassa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Nooa Säästöpankin kanssa, joten voit kätevästi hoitaa samalla niin asumiseen kuin rahoitukseenkin liittyvät asiat kuntoon ammattitaidolla ja sillä kuuluisalla palvelulla.

Mikäli suunnittelet asunnon vaihtoa, myymistä tai ostamista ota yhteyttä tai tule käymään, niin sovitaan sinulle Oman Kodin Tuokio, jossa saat ilmaisen, realistisen arvioinnin nykyisestä kodistasi ja samalla hyviä vinkkejä uuden kodin hankintaan. Hoidamme kaiken puolestasi ja tiedämme, miten asuntosi myydään mahdollisimman tehokkaasti ja parhaaseen markkinahintaan. Niin, ja jos sattuisit tarvitsemaan asuntolainaa, Säästöpankki auttaa aina.

Lisäpalvelut

 • Pihasuunnittelu
 • Ammattivalokuvaaja
 • Kuntotarkastus

Mainonta

 • Etuovi
 • Jokakoti
 • Oikotie
 • Sanomalehdet
 • Omat kotisivut

Tutustu välittäjiimme ja heidän arvioihinsa

Aarre Salminen

Tehtävä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAt


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Omakotitalot, Sijoitusasunnot


Kokemus alalla

25v 1kk


Koulutus:

LKV


Kielitaito

Suomi, Englanti


Toimialue

Pääkaupunkiseutu

Olen syntyperäinen vantaalainen ja olen työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa yli 30 vuotta. Asuntokauppaa o ... len tehnyt pääkaupunkiseudulla viimeiset 15 vuotta. Monipuolinen, myynti- ja markkinointityössä saamani kokemus ja laaja asiakasverkostoni yhdistettynä hyvään paikallistuntemukseen antavat asiakkailleni turvallisen pohjan onnistuneeseen asuntokauppaan.
Olen sosiaalinen, luova ja energinen työssäni, josta nautin suuresti. Vastapainona työlle harrastan monipuolista liikuntaa säännöllisesti.
Ota rohkeasti yhteyttä kun olet asunnonmyyntiaikeissa niin tehdään Sinulle sopiva suunnitelma turvalliseen asunnonvaihtoon.

Aimo Köpsi

Tehtävä

Kinteistönvälittäjä, LKV


Erikoisosaaminen

Omakotitalot, Sijoitusasunnot, Toimitilat


Kokemus alalla

30v 10kk


Koulutus:

LKV


Toimialue

Vantaa

Vankka kokemukseni alalta ja aluetuntemus ovat valtteja joita ei kannata jättää hyödyntämättä. Toimin aina asiakk ... aani parhaaksi. Ota yhteyttä.

Erja Toivanen

Tehtävä

Kiinteistönvälittäjä


Erikoisosaaminen

Omakotitalot, Sijoitusasunnot, Vuokravälitys


Kokemus alalla

29v 9kk


Koulutus:

LKV


Kielitaito

Suomi, Englanti


Toimialue

Vantaa, Pohjois- ja Itä-Helsinki, Kerava

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä vuodesta 1994. Teen työni tunnollisesti ja ammattitaidolla, positiivista asen ... netta unohtamatta. Asiakkailta sekä myyjiltä että ostajilta saamani hyvä palaute kannustaa pääsemään parhaaseen tulokseen. Autan mielelläni kaikissa asuntoasioissa sekä myös asuntojen tai kiinteistöjen vuokrauksessa. Ota yhteyttä Erja Toivanen 0400 359179 tai [email protected]

Tiina Räsänen

Tehtävä

myyntineuvottelija


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Omakotitalot, Sijoitusasunnot


Kokemus alalla

9v 8kk


Kielitaito

Suomi, Ruotsi, Englanti, Saksa


Toimialue

pääkaupunkiseutu

En pelkää uusia haasteita, vaan otan jokaisen uuden asiakkaan ja myyntikohteen sydämelleni ja teen kaikkeni, jotta as ... unnon myyjä ja sen ostaja ovat tyytyväisiä!

Pekka Savela

Tehtävä

Kiinteistönvälittäjä


Erikoisosaaminen

Haja-asutusalue, Omakotitalot, Sijoitusasunnot


Kokemus alalla

13v 5kk


Koulutus:

LKV, LVV


Kielitaito

Suomi, Ruotsi, Englanti


Toimialue

Pääkaupunkiseutu, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Nurmijärvi

Pitkän linjan IT-alan myynti-/yritysjohtaja joka siirtyi 2011 omien sijoitusasuntojen myynnin kautta mielenkiintoiselle ... kiinteistönvälitysalalle. Olen luonnollisesti suorittanut LKV/LVV-tutkinnon joten voit uskoa käsiini vaativammatkin välityskohteet. Tunnen pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asuntomarkkinat hyvin, ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan yhdessä miten voimme aloittaa yhteistyön!

Eeva Lönnberg

Tehtävä

Kiinteistövälittäjä, Julkinen Kaupanvahvistaja


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Omakotitalot, Sijoitusasunnot


Kokemus alalla

26v 3kk


Koulutus:

LKV, LVV


Kielitaito

Suomi


Toimialue

Espoo, Vantaa, Helsinki,Tuusula, Kerava,Nurmijärvi

Olen työskennellyt kiinteistönvälitysalalla pian 20 vuotta josta suurimman osan myyntipäällikkönä. Toimeksiannot ... olen hoitanut pitkäjänteisesti ja periksi antamattomasti. Tuloksena on ollut tuhansia onnistuneita asuntokauppoja. Asiakastyytyväisyydestä on osoituksena se, että asiakkaat ovat aina uudestaan kääntyneet puoleeni asuntoasioissa.

Monipuoliseen kokemukseeni luottaen haluan käyttää asiantuntemustani, sekä odotan hyviä tuloksia myös tuleville asuntojen ostajille ja myyjille.
Harkitsetko asunnon vaihtoa, onko nykyinen asuntosi myymättä tilaa ilmainen arviointi, saat samalla maksuttoman kodinvaihtosuunnitelman. Ota yhteyttä niin haetaan sinulle paras vaihtoehto yhdessä.

Mainostaminen MyyAsuntoni.fi-verkkopalvelussa

Katso hinnasto TÄSTÄ ja varaa oma paikkasi soittamalla myyntipäällikkö Toni Ristimäelle 044-9706690 /[email protected] tai toimitusjohtaja Jussi Hietarannnalle 040-7368747 / [email protected].