Tukkila LKV

Asiakasarvio

Palautekeskiarvo

Tukkilantie 168
06530, Kerkkoo

Avoinna
24/7

Välityspalkkioprosentti
Neuvoteltavissa

Perustettu
08/2014

Tukkila LKV on perustettu tarjoamaan asiakaslähtöistä ja joustavaa kiinteistönvälityspalvelua. Toimitilamme sijaitsevat Porvoossa josta on helppo liikkua laajalla alueella ympäri pääkaupunkiseutua. Kiinnostavan kohteen sattuessa kohdalle olemme myyneet koteja jopa Tampereelta, Lahdesta ja Kotkasta. Meillä kotisi myynnistä huolehtii alusta loppuun yksi ja sama välittäjä. Hän, jolle olet luottotehtävän, kotisi myynnin antanut.
Uskomme, että huipputuloksen saavuttamiseksi on tehtävä kaikkensa. Apuna meillä on alan parhaimmat valokuvaajat sekä nettiportaalit. Olemme luoneet toimintamallin millä olemme saavuttaneet alan "hattutemppuja". Voit myös tutustua referensseihimme sivuillamme.
Tulemme mielellämme kertomaan toimintatavoistamme ja suunnittelemaan miten juuri sinun kodistasi saadaan paras mahdollinen hinta.

Lisäpalvelut

  • Ammattivalokuvaaja

Mainonta

  • Etuovi
  • Oikotie
  • Sanomalehdet

Tutustu välittäjiimme ja heidän arvioihinsa

Outi Tukkila

Tehtävä

Kiinteistönvälittäjä LKV


Erikoisosaaminen

Arvoasunnot, Omakotitalot, Sijoitusasunnot


Kokemus alalla

10v 11kk


Koulutus:

LKV, KiAT


Kielitaito

Suomi


Toimialue

Porvoo, Sipoo, Helsinki, Vantaa, Tikkurila, Askola,

OUTI TUKKILA on LKV-pätevöitynyt kiinteistönvälittäjä, joka on syntynyt välittäjäksi. Hän on tehnyt myyntienn ... tyksiä toinen toisensa perään ja myynyt kohteita, jotka moni muu välittäjä on jo todennut mahdottomiksi myydä. Hänellä on kokemusta niin arvokohteista kuin "pienistä punaisista tuvista ja perunamaista".

Mainostaminen MyyAsuntoni.fi-verkkopalvelussa

Katso hinnasto TÄSTÄ ja varaa oma paikkasi soittamalla myyntipäällikkö Toni Ristimäelle 044-9706690 /[email protected] tai toimitusjohtaja Jussi Hietarannnalle 040-7368747 / [email protected]